Home
Home Nieuws De Aflevering Organisatie Servicepartners Occasions Producten Contact
Producten
 • Wifo
  Aardappel planters
  Uien planters
 • Baselier
 • SaMASZ
 • Bijlsma Hercules
 • Omnivent
 • Manter
 • Tolmac
 • Reinigingsinstallaties
 • Wifo


  WIFO-Anema BV is geen onbekende in de aardappelwereld. Met het uitgebreiden assortiment kistenkantelaars en opschapbakken is WIFO momenteel marktleider in West-Europa. Recent heeft WIFO-Anema BV de activiteiten en productie overgenomen van plant- en pootmachine fabriek Koning uit Alkmaar én van Cramer GmbH uit Leer (Duitsland). De overname van deze activiteiten is een prima aanvulling op de huidige range aan machines voor aardappeltelers.

  Het programma van WIFO-Anema BV bestaat verder uit een uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen, te denken aan kistenkantelaars, opschepbakken, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten.

  Hiervan is de voorzetapparatuur uitgegroeid tot de belangrijkste productgroep van WIFO-Anema BV en bestaat uit een zeer breed programma van producten, die voor ieder handlings probleem een oplossing biedt.

  In 2011 vierde WIFO haar 50 jarig jubileum en stond stil bij het feit dat "Pake Wytse", de grootvader van de huidige directeur Wytse Anema het bedrijf in 1961 oprichtte en van een fruitteelt bedrijf transformeerde in een machinefabriek met toekomst.

  Momenteel zijn er zo’n 30 enthousiaste medewerkers actief binnen het bedrijf, welke zorg dragen voor het gehele productieproces, van ontwerp tot eindmontage. Door het gehele productieproces in eigen handen te hebben, kan er flexibel en snel ingespeeld worden op de specifieke wensen van de klant.

  Met de beschikking over zeer hoogwaardige productiemachines, zoals; CNC gestuurde verspaningsmachines, lasrobots en computergestuurde knip- en zetbanken en vakkundig personeel staat de merknaam WIFO garant voor kwaliteit en duurzaamheid.  Vanwege de overnames van Cramer en Koning gaat WIFO-Anema BV ook toetreden tot de APH Group. Binnen de APH Group zal een nauwe samenwerking tussen WIFO en Baselier garant staan voor de verdere ontwikkeling en productie van de succesvolle frees-/ pootcombinatie. Om binnen WIFO-Anema deze nieuwe activiteit wordt binnenkort een nieuwe productiehal geplaatst en zal de technische staf van WIFO worden uitgebreid met een aantal medewerkers. Lourens Herrema, voor APH Group en APH Noord al twee jaar actief m.b.t. pootmachines, komt per 1 september in dienst als tekenaar/constructeur bij WIFO.

  www.wifo.nl 

     Terug  Terug  Kies productgroep:

   Aardappel planters
  Aardappel planters

   Uien planters
  Uien planters

  AGROTEC NOORD
  Hemmemaweg 20
  9076 PH St. Annaparochie
  Tel: + 31 (0)518 403208
  info@agrotecnoord.nl

   

  Grimme DL 1500 ...

  Bijlsma Hercules ...

  Toro Groundsmast ...

  Climax KS 1300 ...

  Meer

  Copyright 2015 Agrotec Noord - Disclaimer - Made by Roelof Fopma.nl